Més de 15.000 culers es desplacen fins a Torí per veure la final de la Champions del Barça femení

Foto: Twitter @ FCBfemeni

El futbol femení continua fent història de la mà del Barça. Més de 15.000 culers no tan sols de Catalunya sinó d’arreu d’Europa estan arribant a Torí per veure aquesta tarda la final de la Champions League que disputen el Barça i l’Olympique de Lió.

Malauradament, el president Laporta no haurà de triar entre anar a Belgrad per la final de bàsquet o Torí per la final de la Champions femenina, ja que el Barça de bàsquet va quedar eliminat. A la llotja també seran presents el president de la Generalitat, Pere Aragonès, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Les jugadores del Barça van arribar ahir a Torí i avui ho fan els milers d’aficionats d’aquest equip que tant està fent per l’esport femení. Una cinquantena d’autocars van sortir ahir a la tarda del Camp Nou per viatjar tota la nit, altres en cotxe o en avió. La imatge d’Alèxia Putelles recorre la ciutat de Tori, en un anunci del partit en els autobusos de la ciutat.

Les blaugranes lluitaran per aconseguir el segon títol de Champions consecutiu contra l’equip que ara fa tres anys els hi va prendre. En paraules de l’entrenador, Jonatan Giráldez, precisament per aquest motiu, l’enfrontament amb l’Olympique de Lió és una motivació més per sortir amb més empenta al terreny de joc.

Si surten campiones de Torí, aquest serà el 30è títol del Barça femení en els pocs anys d’història comparat amb l’equip masculí.

🏆 7 Títols de Lliga
🏆 1 Champions League
🏆 8 Copes de la Reina
🏆 10 Copes de Catalunya
🏆 2 Supercopes d’Espanya
🏆 1 Copa de la Generalitat

Si la copa viatja fins a Barcelona, demà a la tarda està previst fer una rua pels carrers de la ciutat, rua que aquest any l’equip masculí no ha pogut fer. El Club i l’Ajuntament de Barcelona organitzen una festa des de les sis de la tarda fins que acabi el partit a la plaça de Catalunya on es podrà veure el partit en una pantalla gegant.

Tags: Barça femení, Champions

Notícies semblants: