Totes les platges de Catalunya on podem anar amb gossos aquest estiu

Quan arriba l’estiu comença la temporada on els gossos tenen prohibida l’entrada a les platges on tan bé s’ho passen corrent i jugant amb l’aigua. Els que som afortunats de tenir una mascota sabem el que els agrada córrer i banyar-se, jugar amb altres companys de la seva espècie o amb la família per la sorra de les nostres platges, però també hem de reconèixer que són una molèstia per a la gent que vol prendre el sol tranquil·lament sense ser esquitxats o veure’s plens de la sorra que aixequen els gossos.

La majoria de platges tenen prohibida l’entrada als gossos, però depèn de cada comunitat o cada ajuntament, en alguns la prohibició és per a tot l’any, en altres només en temporada d’estiu i en alguns casos les multes poder arribar fins a 3.000 euros.

No obstant això, cada comunitat té una sèrie de platges anomenades ‘dog friendly (amigues dels gossos) en les que els nostres amics peluts poden entrar durant tot l’any. Veiem quines són les que tenim a Catalunya.

GIRONA

Zona Canina de la Platja Els Griells – l’Estartit
La Rubina – Empuriabrava
Del Rec del Molí – L’Escala.
De les Barques – Colera
Sant Jordi – Llança.

BARCELONA

Cala Vallcarca – Sitges
De Llevant – Barcelona
Les Banyeretes – Sant Pol de Mar
Les Salines – Cubelles

La Picòrdia – Arenys de Mar
Zona canina – Pineda de Mar
Zona canina – Montgat/Masnou
Zona canina de la Conca – Malgrat de Mar.

TARRAGONA

Bon Caponet i Cala del Cementiri – l’Ametlla de Mar
La Platjola – Alcanar
Bassa l’Arena – Delta de l’Ebre
Riera d’Alforja – Cambrils
Punta del Riu – Mont-roig del Camp
Bassa de l’Arena – Riumar
Cala Cementiri i Cala Bon Caponet – l’Ametlla de Mar
La Platjola – Alcanar.

Tags: Gossos, platges

Notícies semblants: