El Barça disputa la Final de la Copa de la Reina sense la presència de la Reina

Foto: Twitter FC Barcelona femení

Aquest matí a dos quarts de dotze amb una temperatura al voltant dels 30º en la localitat madrilenya d’Alcorcón, el FC Barcelona femení disputarà la final de la Copa de la Reina contra l’Sporting de Huelva, sense la presència de la Reina a la llotja. Potser per a la monarquia a aquestes hores amb les temperatures que estem tenint aquests dies no és gaire adient anar a l’ombra de la llotja a entregar el trofeu que dur el seu nom.

Si els dirigents de l’esport d’aquest país volen fer alguna cosa per igualar les competicions femenines amb les masculines, el primer que han de fer és regular millor una final d’aquestes característiques. Les noies del Barça venen de jugar una final de Champions a Torí on van omplir l’estadi. Més de 15.000 culers es van desplaçar per veure el Barça femení i no fa gaire van omplir el Camp Nou. Avui la final de copa es juga en el camp de l’Alcorcón, amb un aforament de 5.100 persones.

Els organitzadors argumenten que no es podia fer a la tarda perquè a les vuit de la nit es disputa el partit de segona divisió entre l’Alcorcón i l’Eibar. Però, no es podia canviar d’estadi? Malgrat tots aquests entrebancs als quals dia a dia l’esport femení s’ha d’enfrontar, esperem que les noies del Barça tornin a Barcelona amb la Copa de la Reina.

D’ençà que ha arribat al tron Felip VI, cada any està present en la final de la Copa del Rei de futbol, algunes vegades acompanyat de la seva esposa, però no acudeixen a les finals de la Copa de la Reina, cap de les dues reines, ni Letícia ni la Reina emèrita Sofia. La monarquia s’oblida de l’esport femení, en l’agenda de la Casa Reial no figura cap acte pel dia d’avui.

Tags: BARÇA, femení

Notícies semblants: