El petó d’Ada Colau i Isabel Díaz Ayuso en el Primavera Sound

Ahir a la nit es va donar el tret de sortida al Primavera Sound que se celebra en el recinte del Fòrum de Barcelona, en el que es va poder veure una gran lona amb la imatge de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso fent-se un petó. Un cartell que recorda aquell que va pintar Dmitri Vrúbel en les restes del mur de Berlín en el que es podia veure als presidents de la Unió Soviètica i Alemanya fent-se un petó.

Amb aquest cartell, l’organització del festival que es fa a Barcelona des de l’any 2001, vol anunciar la seva intenció de fer-lo també a Madrid. Just al costat del cartell de les dues polítiques hi havia una altra lona en què es podia llegir “Barcelona + Madrid = Primavera Sound”.

Fa mesos que l’organització del Primavera Sound es queixa del tracte que rep de l’Ajuntament de Barcelona i per això estudien fer-lo també a Madrid. Segons publica RAC1, Ada Colau afirma que estan en converses perquè el festival es quedi a Barcelona almenys durant quatre anys més. “El Primavera Sound està vinculat a la ciutat i aquest lloc meravellós al costat del mar no es pot comparar amb cap altra ubicació possible”, diu l’alcaldessa de Barcelona.

La pandèmia ens ha marcat aquests dos anys passats i ara que hem tornat a la normalitat, la gent té ganes de concerts, festivals i grans esdeveniments. Ahir al recinte del Fòrum es van viure moments de caos, les 80.000 entrades posades a la venda per a la nit inaugural van col·lapsar el recinte, cues per entrar, cues de més d’una hora en les barres dels bars per prendre una copa o per anar als lavabos, el que va fer que el públic es queixés, després de pagar l’alt preu que tenen les entrades dels concerts.

Tags: Primavera Sound

Notícies semblants: