Google s’instal·la a Barcelona per 4.430 milions de raons

El passat dimecres dia 1 una de les companyies més importants del món va obrir les seves oficines a Barcelona en la que treballaran quaranta persones. Estem parlant del gegant de Silicon Valley, la nord-americana Google, dedicada a productes i serveis relacionats amb internet, programaris, dispositius electrònics i propietària d’un dels cercadors més populars del món.

Segons la directora de Google per a Espanya i Portugal, Fuencisla Clemares, el que pretenen és concentrar especialistes en màrqueting digital, consultors i experts en el núvol de la companyia per desenvolupar una societat més competitiva i contribuir a la transformació digital de Catalunya.

Per a celebrar la inauguració de les seves oficines en la plaça Universitat de Barcelona, han elaborat un vídeo on expliquen els motius pels quals han triat la Ciutat Comtal. 4.430 milions de raons els han dut a Catalunya. Aquesta xifra correspon a les entrades que té la paraula Barcelona en el cercador de Google. En el vídeo destaquen el modernisme de Gaudí, els Castellers, el bon temps, la muntanya, la platja i les tapes.

🔵  “Venim perquè aquí un senyor molt important, va fer coses tan maques com aquestes“, referint-se a l’obra d’Antoni Gaudí.
🔴 “Venim perquè aquí sempre volen tocar el cel”. Amb unes imatges dels castellers.
🟡  “Venim perquè els dilluns passa això i els dimarts, els dimecres…”. Amb el bon temps que té la ciutat, les empreses emergents treballen millor.
🟢  “Venim perquè pots anar de la muntanya a la platja per un sol carrer”.
🔵  I per acabar “Ah sí i perquè les tapes són molt bones”.

També fan referència a l’exportació de les indústries a través del port de Barcelona. I al final comparen els colors de la ciutat, el blau del mar, el vermell del telefèric de Montjuïc, el groc del taxi i el verd de la muntanya, amb els colors de Google.

L’obertura d’aquestes oficines va acompanyada d’una línia de beques per a la formació en tecnologies digitals i un fons d’1 milió d’euros per a projectes locals destinats a combatre l’emergència climàtica.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès va voler destacar que això demostra “com és d’atractiva la ciutat de Barcelona i Catalunya per a empreses punteres en el món” i celebren “que Google faci un pas endavant en aquest posicionament de Barcelona com a capital tecnològica del sud d’Europa”.

Tags: CN Barcelona, Google

Notícies semblants: