La samarreta de dona del Barça 10 euros més cara que la d’homes. Voleu saber per què?

Ansu Fati i Asisat Oshoala amb les noves samarretes – Foto: FC Barcelona

El FC Barcelona ja ha posat a la venda les noves samarretes que duran els jugadors i jugadores la temporada 2022-2023, on per primer cop veurem el nou espònsor, Spotify estampat a la part davantera. Per primer cop també les dues equipacions, masculina i femenina duran el mateix patrocinador, la plataforma de música en línia.

La samarreta normal té un cost igual per a home que per a dona, 89,99 euros més 15 euros si la volem estampada amb el nom d’algun dels jugadors o jugadores. En canvi, la samarreta de la primera equipació edició jugador costa 10 euros més la de dona que la d’home. 169,99 euros amb l’estampació inclosa, mentre la dels homes té un preu de 159,99 euros.

El motiu no és un altre que els distintius que porta cadascuna d’elles, els nois porten el logotip de La Lliga que costa 10 euros i les noies el de la Champions League que val 20 euros. Més enllà de l’àmbit esportiu en què les noies aquesta temporada han estat molt millor que els nois del Barça, en algun aspecte més tenen més categoria com dur el logo d’una de les competicions més preuades per un esportista.

Així que si volem dur una samarreta amb el nom d’una jugadora del Barça, ens haurem de rascar la butxaca amb 10 euros més que si volem la dels nois. Podeu comprar-les 👇

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: