Espectacular Cant dels Segadors mentre es desplega una enorme estelada de la República Catalana a La Patum

La capital del Berguedà està celebrant aquests dies la seva festa més important, La Patum. Ahir a la nit a la plaça de Sant Pere es va poder escoltar el Cant dels Segadors mentre una enorme estelada de la República Catalana, onejava damunt la gent que omplia la plaça de Sant Pere.

En aquests darrers anys La Patum sempre s’ha caracteritzat per la seva posició envers el procés de Catalunya. Berga sempre ha estat en primera fila a l’hora de demanar la llibertat dels presos polítics i la independència de Catalunya. El Cant dels Segadors no pot faltar mai a La Patum, amb diferents consignes en funció del moment que s’està vivint al nostre país. Aquest any han volgut reivindicar la República Catalana.

Aquest any els clàssics concerts que se celebraven a la plaça Cim d’Estela, han quedat suspesos per la denúncia presentada per una residència de la gent gran. El jutge va emetre una mesura cautelar, fixant l’hora de finalització dels concerts a la una de la matinada, però ahir divendres van dictar sentència amb la prohibició de celebrar tots els concerts.

Arran d’aquesta sentència, l’ajuntament ha hagut de buscar nous emplaçaments pels concerts que s’havien de celebrar a les barraques de la plaça Cim d’Estela.

https://twitter.com/BRAMS_2022/status/1537855693025312768

Tags: Berga, ELS SEGADORS, Indepèndencia, La Patum

Notícies semblants: