Calella de Palafrugell busca els joves que el passat cap de setmana saltaven per damunt els cotxes aparcats.

Les bretolades per part de la gent jove quan acaba una nit de festa han existit sempre, però actualment els pot sortir cara la broma. Calella de Palafrugell ja ha identificat un dels joves i busca els altres cinc que aquest cap de setmana passat van protagonitzar un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials. Molts han estat els comentaris arran de l’estètica del grup, nois joves, ben vestits que alguns qualifiquen de ‘pijos‘ o ‘niñatos consentidos‘.

El grup va arrencar un senyal de trànsit que després van abandonar enmig del carrer. Mentre un dels nois saltava per damunt dels cotxes que estaven aparcats, un altre li dona una puntada de peu al retrovisor d’un altre cotxe que va quedar penjant. Un tercer es recolza en la tanca d’arbres d’una finca amb evidents símptomes de voler vomitar.

Mentre la colla dels sis joves actuaven, una noia els va gravar i posteriorment va pujar el vídeo a les xarxes socials, cosa que ha facilitat la identificació d’un dels nois. Estem acostumats a veure com els diferents mitjans de comunicació assenyalen els protagonistes de vídeos com aquest especificant la seva procedència. En aquest cas els nois, no són ‘Mena’ (Menors estrangers no acompanyats), parlen un perfecte castellà i pel que diu la noia que els està gravant: “és el meu veí, ho sento molt”, podríem dir que són ciutadans d’aquí.

L’alcalde de Calella de Palafrugell, Joan Vigas, ja ha avançat que “no es toleraran aquestes actituds incíviques” i que es prendran mesures per evitar-ho. La policia local ja ha identificat a un dels joves i estan treballant per localitzar els altres cinc. Els joves o les seves famílies si són menors, s’enfronten a una multa i haver de pagar una indemnització per les destrosses als cotxes i al mobiliari urbà.

Tags: Calella, Vandalisme

Notícies semblants: