Una de les millors piscines d’Europa està en ple centre de Barcelona

Piscina Grand Hotel Central – Foto: European Best Destinations

Sovint trobem notícies en determinats portals dedicats al turisme, d’algun indret, paisatge, poble o establiment de Catalunya que rep el reconeixement com un dels millors d’Europa o del món. En aquest cas el portal ‘European Best Destinations (millors destinacions d’Europa), situa en cinquena posició del rànquing de les millors piscines d’Europa, una situada en el centre de Barcelona.

Es tracta de la piscina del Gran Hotel Central ubicada en l’última planta de l’edifici de la Via Laietana, 30, en ple Barri Gòtic, que ofereix unes vistes espectaculars des de la Catedral fins a les dues torres de la Vila Olímpica. L’European Best Destinations destaca la ubicació perfecta de l’hotel, en el Barri Gòtic, amb l’espectacular catedral o les antigues muralles de la ciutat i el Born.

Un hotel de cinc estrelles que combina història, estil i elegància amb ‘The SkyBar‘ ubicat en la vuitena planta que ens ofereix un espai de relaxament on es pot gaudir de plats frescos i saludables, tastar tapes gurmet i còctels d’autor, al costat d’una piscina infinita amb una vista panoràmica de la ciutat. Com un oasi enmig de la ciutat, recull la seva web.

Gaudir de la piscina infinita del Grand Hotel Central no és un privilegi exclusiu dels hostatges que s’allotgen en l’hotel, actualment també està oberta al públic en general, per simplement passar una estona de relaxació.

Les millors piscines d’Europa segons ‘European Best Destinations

1. El Yeatman – Porto (Portugal)
2. B2 Boutique Hotel & Spa – Zuric (Suïssa)
3. Aspria Louise – Steigenberger Wiltcher‘s – Brussel·les (Bèlgica)
4. El motorista – París (França)
5. Gran Hotel Central – Barcelona (Catalunya)
6. La galeria de la vida – Atenes (Grècia)
7. El Càmbric – Alps suïssos (Suïssa)
8. Hotel de la vid – Funchal – Madeira (Portugal)

Trobareu més informació sobre les millors destinacions d’Europa 👉 aquí.

Tags: Barcelona, Millors piscines

Notícies semblants: