El Tibidabo prepara una nova atracció no apta per a persones amb vertigen

El Parc d’atraccions del Tibidabo està preparant una nova atracció d’altura que entrarà en funcionament a principis del 2024. Es tracta d’una caiguda lliure de 50 metres, no apta per a les persones que pateixen de vertigen i a la que podran pujar un màxim de 24 persones per cada torn.

Una de les característiques d’aquesta caiguda lliure és que durant el recorregut farà dos girs de 360° per poder gaudir de les espectaculars vistes de la ciutat des de totes les perspectives. El primer gir es farà quan s’arribi a una altura de trenta metres i l’altre a dalt de tot. La nova atracció que té un cost de més de dos milions d’euros, estarà situada tot just a l’entrada del parc on abans hi era l’Huracà que va ser retirat per l’elevat cost de manteniment que tenia i on actualment hi ha la zona de pícnic.

L’atracció de caiguda lliure de Port Aventura és el doble d’alta que aquesta que està construint l’empresa Funtime Handels GmbHVR, però si afegim l’altitud de la muntanya del Tibidabo (512 m), la sensació és de més altura. A més comptarà amb un sistema de frenada magnètica que farà una sensació més gran de caiguda lliure. L’altura requerida per poder accedir serà d’1,25 metres d’alçada.

Gaudirà d’il·luminació LED per afavorir l’estalvi energètic i fer-la més atractiva a les nits. La direcció del Parc d’Atraccions del Tibidabo obrirà una consulta popular perquè la gent decideixi com es decora l’atracció, que de moment encara no té nom.

També us pot interessar:

https://www.magradacatalunya.cat/2018/02/25/parc-datraccions-tibidabo-barcelona-coneix-seva-historia/

Tags: Tibidabo

Notícies semblants: