Sandro Rosell pensa seriosament a presentar-se a l’alcaldia de Barcelona, però la mare no el deixa.

Sandro Rosell en les entrevistes concedides a El Periódico i Catalunya Ràdio ha parlat sobre el que ell considera “gran muntatge” que es va fer perquè acabés complint dos anys de presó preventiva i que finalment va quedar absolt. “No va ser un error judicial, va ser un muntatge policial, s’ha demostrat”, ha dit Rosell.

L’expresident del Barça està “disposat a arribar fins al final, fins que se sàpiga la veritat de qui va prémer el botó vermell”. Però no tan sols ha parlat dels seus problemes amb la justícia espanyola, també ha volgut parlar de la seva ciutat, Barcelona.

Rossell diu que s’està pensant seriosament a presentar-se a l’alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions del maig del 2023; no obstant això, té una dificultat força important que l’està aturant i és que la seva mare no el deixa. Abans de Nadal decidirà si finalment es presenta o no, sempre que la mare, que vol protegir la família del ressò mediàtic que pugui tenir l’entrada a la política del seu fill, s’ho repensi.

El que també ha volgut deixar clar és que si es presenta no serà per cap partit polític dels que hi ha actualment, serà una candidatura transversal, basada més en gestors que en polítics. Vol retornar a la ciutat aquella esplendor que va tenir durant els Jocs Olímpics del 92. “Per fer política ja està la Generalitat o el govern espanyol, un ajuntament està per cuidar a la gent”.

Vol una candidatura de gent que no visqui de la política i que com ell, estiguin disposats a deixar de guanyar diners un cert temps per dedicar-ho a la ciutat. Rosell pensa en “qui dorm al carrer, en els joves, els empresaris” i “de tot el món”, però “amb prioritat pels qui ho passen malament”.

Parlant sobre el turisme, Rosell considera que no hi ha massa, el que cal és ordenar-lo i que arribi més turisme de qualitat. Sobre l’ampliació de l’aeroport també s’ha pronunciat a favor, però cuidant l’entorn, a la vida creixes o mors”. Sobre seguretat ciutadana comenta que va viure quatre anys a Rio de Janeiro i malgrat la fama de ciutat insegura, no el van atracar mai, a Barcelona ja han atracat a la seva dona en dues ocasions.

Pel que fa a si necessités pactar amb altres partits per poder formar govern, diu que no pactaria mai amb partits d’extrema esquerra ni d’extrema dreta, incloent en l’extrema esquerra a partits com els Comuns o la CUP, amb el PP diu que li costaria, però s’ho pensaria.

Tags: Barcelona, Sandro Rosell

Notícies semblants: