Alexia Putellas es lesiona de gravetat i es perdrà gran part de la pròxima temporada

La millor jugadora del Barça i del món, Alexia Putellas es va lesionar ahir de gravetat en un entrenament amb la selecció espanyola previ a la disputa de l’Eurocopa. Alexia es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre que l’obligarà a perdre’s l’Eurocopa i gran part de la pròxima temporada amb el Barça.

Una molt mala notícia pel club blaugrana que perd la seva millor jugadora, Pilota d’Or de la temporada passada i per la selecció espanyola que per la capitana, després que una altra important futbolista, Jeni Hermoso caigués lesionada poc abans de la concentració.

Amb 28 anys Alexia, que està en el seu millor moment de la seva carrera esportiva haurà de fer una aturada per recuperar-se d’aquesta greu lesió, però com diu el seu club a través de Twitter, segur que tornarà més forta que mai.

Tags: Alexia Putellas, BARÇA

Notícies semblants: