Detenen l’escalador George King per pujar de matinada a l’atracció més alta de Ferrari Land.

L’escalador britànic George King de 22 anys, conegut per les seves incursions en edificis alts de Barcelona, com la Torre Glòries o l’Hotel Melià, ha estat detingut i condemnat per pujar a l’atracció Red Force de Ferrari Land per després baixar en paracaigudes.

La matinada del passat diumenge els vigilants del parc d’atraccions van avisar als Mossos d’Esquadra perquè havien detectat a dues persones que havien entrat al parc. En un principi es va publicar que els havien interceptat, però el que va passar en realitat és que King i el seu acompanyant, van poder realitzar la seva proesa que ha estat publicada a les xarxes socials.

En el vídeo que han penjat a YouTube, podem veure com entren al parc per una zona de matolls, King Puja a l’atracció, mentre el seu company ho grava i finalment salta en paracaigudes. Segons informa El Mundo, King i el seu col·lega de nacionalitat espanyola, han estat condemnats pel jutjat número 4 de Barcelona, en un judici ràpid, a quatre mesos de presó i una multa de 480 euros per un delicte d’entrada en establiment en hores tancades al públic. La condemna de presó no l’hauran de complir si durant dos anys no tornen a delinquir.

George King ha publicat en les xarxes que un cop va aterrar es va veure envoltat per la seguretat del parc i la policia i no va tenir l’oportunitat de fugir, així que va decidir estirar-se a terra cap amunt mirant des d’on s’havia llençat. “Després em van bufetejar durant 48 hores i em van donar una sentència suspesa de dos anys… el que significa que no hi ha més escalades a Espanya durant dos anys. Estic molt boig”, diu King.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de George King (@shardclimber)

Tags: Escalades, Ferrari Land

Notícies semblants: