El vídeo de Pep Guardiola fugint d’un noi de color que tan sols volia una foto.

Fa uns dies Pep Guardiola va tenir un ensurt mentre passejava en bicicleta per Manchester, una ciutat que no és precisament de les més segures per visitar al Regne Unit. Molts portals de viatges recomanen als turistes que no visitin determinats barris com LongsightLevenshulme i GortonMoss SideWithington i Fallowfield, parts d’HulmeCheetham HillWythenshaweOrdsall i Ancoats.

No sabem per quin barri pedalava en Pep Guardiola quan un noi de color, usuari de TikTok, mentre el gravava li demanava a l’entrenador del Manchester City que aturés la bicicleta. Guardiola pensant que el que volia era robar-li la bicicleta continua pedalant fins que decideix aturar-se i plantar-li cara.

En el vídeo es pot escoltar com el noi li diu “Sí, Pep, deixa’m prendre una foto, germà. Escolta, Pep, deixem fer-te una foto, per què t’escapes, germà? Deixa’m fer-te una foto, germà”, repeteix el noi de color.

La cara d’en Pep quan s’atura ho diu tot, sembla que li vulgui donar la bicicleta al fan pensant que li volia robar, però aquest tan sols volia una foto. No sabem si al final es van fer la foto o no, però el noi va gravar tota la seqüència i ha penjat el vídeo a TikTok, que en poques hores s’ha fet viral amb tota mena de crítiques i burles cap a l’exblaugrana.

Alguns li retreuen que com abanderat d’Open Arms, tingui por d’un noi de color, però penseu que faríeu vosaltres si veieu que us persegueixen en bicicleta sense saber que volen? Segur que tant a Manchester com a Barcelona, hauríem fet el mateix o potser haguérem continuat pedalant sense aturar-nos.

https://twitter.com/NormaIBoIa/status/1546412840596250625

Tags: Manchester, Pep Guardiola

Notícies semblants: