Mor Carles Lobo, músic i periodista de Catalunya Música

Carles Lobo – Foto: Twitter @catalunyamusica

Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a través de Twitter, ha mort el periodista i músic Carles Lobo als 64 anys. Lobo va treballar durant trenta-tres anys a la CCMA, des de 1987 fins al 2020 i va desenvolupar gran part de la seva carrera professional a Catalunya Música.

Va participar en diferents programes de l’emissora radiofònica com ‘El dia de l’oient’, ‘Els concerts de Catalunya Música’ i ‘Transmissions de concerts’, entre altres. Va iniciar el programa d’entrevistes ‘A la manera de…’, i va ser productor musical de Catalunya Música en l’enregistrament de concerts.  També va presentar i guionitzar espectacles musicals dirigits a escolars produïts pel Palau de la Música Catalana.

Maria Montes, violinista i musicòloga de Catalunya Música ha publicat al seu perfil de Twitter: “A la família de Catalunya Música patim una pèrdua difícil de pair. Ens ha marxat, de sobte, en Carles Lobo“.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Carles Lobo. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

 

Tags: Carles Lobo, Morts

Notícies semblants: