Desallotjades les platges de Sitges per la presència d’un tauró

A causa de l’albirament d’un tauró davant la costa de Sitges al Garraf, aquest matí han desallotjat la platja dels banyistes que estaven en aquells moments gaudint d’un bany en aquests dies de tanta calor. La bandera vermella onejava en les platges de la Fragata, la Ribera, l’Estanyol i la de la Bassa Rodona.

Malgrat que el tauró d’uns 2,5 metres de llargària que s’ha pogut veure a menys de 100 metres de la costa no es considera perillós, les autoritats, per precaució han considerat que era millor tancar l’accés a l’aigua.

A primera hora del matí ja s’havia prohibit el bany a les platges de Vilanova i la Geltrú perquè s’havia detectat la presència de dues tintoreres davant la platja de Sant Gervasi i després els socorristes de Sitges han demanat als banyistes que sortissin de l’aigua per l’albirament d’un tauró.

 

Tags: Tauró Sitges

Notícies semblants: