El Barça fitxa a Robert Lewandowski

Després de moltes setmanes de negociacions amb el Bayern de Munic, per fi Robert Lewandowski serà jugador del FC Barcelona. Els dos clubs han arribat a un acord aquesta matinada passada, el Barça pagarà 45 milions d’euros més cinc milions en variables.

Lewandowski que signarà el contracte per tres temporades amb opció a una quarta, aquest matí ja està entrenant amb els seus nous companys a la ciutat esportiva del Barça. L’expedició blaugrana surt aquest migdia de l’aeroport de Barcelona cap als Estats Units on fan la gira d’aquest estiu. Caldrà saber si Lewandowski viatjarà amb ells, encara que és poc probable, perquè ha de passar la revisió mèdica i falta la confirmació oficial del club. El que no es descarta és que viatgi en els pròxims dies i pugui debutar amb el Barça en el partit contra el Real Madrid que es disputarà el dissabte vinent a Las Vegas.

Lewandowski que farà 34 anys el pròxim mes d’agost, és un dels millors davanters de món el que queda acreditat per la Bota d’Or i els premis The Best de la FIFA com a millor jugador. Aquest és el quart fitxatge del Barça per aquesta temporada, després d’Andreas ChristensenFranck Kessié i Raphinha.

Tags: BARÇA, Futbol, Lewandowski

Notícies semblants: