Greu incendi del Pont de Vilomara que amenaça el Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i alguna urbanització.

A hores d’ara 118 dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, 17 d’elles aèries, estan treballant en l’incendi iniciat aquest diumenge al Pont de Vilomara. L’incendi afecta 130 hectàrees del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i amenaça alguna de les urbanitzacions properes.

Cap a mitja tarda s’ha ordenat el confinament general del Pont de Vilomara i River Parc. Han desallotjat les cases que estan en primera línia de foc de les Brucardes i del Pont de Vilomara, evacuant a la gent cap a l’interior de la població.

Els bombers treballen des de les 13:04 hores en l’incendi forestal que s’ha iniciat a la zona de la Vallhonesta, una de les zones més afectades per la sequera que està patint tota Catalunya i que a hores d’ara està arribant a les cases.

A conseqüència de l’incendi fa estona que s’han hagut de tallar les carreteres:

⚫ BV-1124 – Rocafort-Pont de Vilomara

⚫ BV-1125 – accés C-55-Pont de Vilomara

⚫ BV-1129 – accés C-55-Sant Vicenç de Castellet

I segons les darreres informacions també s’ha tallat la C-16 i han demanat el confinament de la població de Navarcles i Sant Fruitós del Bages.

Tags: Bombers, Incendis, Pont de Vilomara

Notícies semblants: