“Tranquils merengues, el que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas”, l’anunci de Laporta a Califòrnia.

Aquesta matinada, hora catalana es disputarà el primer clàssic de la temporada entre el Barça i el Real Madrid a Las Vegas i Joan Laporta ho ha tornat a fer. Tal com va fer a la capital espanyola durant la campanya electoral, quan va posar a un cèntric carrer de Madrid una gran pancarta amb la seva imatge dient Ganas de volver a veros“, ara ho ha fet a Califòrnia.

Un gran anunci davant de l’hotel de concentració on s’allotja l’expedició blaugrana en el que es poden veure imatges dels jugadors, però també una advertència de l’entrenador i del president Laporta al seu màxim rival, que diu:

Xavi Hernández: “Si a Las Vegas es ve a jugar, jugarem”.

Joan Laporta: “Però tranquils merengues. El que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas”.

Aprofitant aquesta frase que ja s’ha convertit en una icona de la capital mundial del joc, Laporta ha volgut desafiar a l’equip merengue. L’anunci es presenta en format vídeo on apareixen els jugadors, l’entrenador Xavi Hernández que ja està en terres nord-americanes, després del seu periple per aconseguir el visat i el president Joan Laporta.

El partit es disputarà aquesta nit a l’Allegiant Stadium a les 23:00, hora de Califòrnia, les 5:00 de la matinada hora catalana. És el segon cop que s’enfronten els dos equips en terres nord-americanes, el partit anterior el va guanyar el Barça per 3-2, esperem que aquesta nit repeteixin resultat.

Notícies relacionades (15/12/2020)

https://www.magradacatalunya.cat/2020/12/15/laporta-aterra-a-madrid-amb-una-gran-pancarta-en-un-edifici-proper-al-bernabeu/

Tags: BARÇA, Laporta

Notícies semblants: