El curiós motiu pel qual es va haver d’aturar la venda de samarretes de Lewandowski

Foto: Twitter FC Barcelona @FCBarcelona

Després de moltes negociacions amb el Bayern de Munic, el Barça per fi va poder fitxar al davanter polonès Robert Lewandowski, que ha estat presentat a l’afició durant la gira que el club està fent als Estats Units.

Els aficionats s’han llançat a les botigues del Barça per comprar la samarreta del que segurament serà l’ídol d’aquesta temporada, però ha sorgit un petit problema que ha fet aturar la venda de samarretes de Lewandowski i té a veure amb el seu complicat cognom.

Com sabeu a les botigues oficials del Barça podem comprar la samarreta i ens fan l’estampació al moment amb el dorsal i el nom del jugador que volem. En el cas del nou fitxatge hi ha una dificultat, s’ha acabat la lletra W i precisament el cognom del jugador en té dues.

Dimarts passat es va fer viral un vídeo que ha penjat un aficionat que volia la samarreta del nou davanter blaugrana on es pot sentir la conversa entre ell i el dependent d’una botiga del Barça:

🔵 Client: “Per què no podem comprar les samarretes amb el nom de Lewandowski?”

🔴 Dependent: “Perquè no tenim més W i el nom de Lewandowski porta dues”.

Sens dubte una qüestió per falta de previsió del departament de màrqueting del club o dels responsables de les botigues, que segur farà perdre diners, ja que molts turistes que aquests dies visiten Barcelona hauran marxat sense la samarreta de Lewandowski.

Sembla que pocs dies després ja van arribar més W i el mateix dependent ho celebra amb una cara somrient.

Tags: BARÇA, Lewandowski, Samarreta

Notícies semblants: