Rosalia torna a casa i embogeix el públic del Sant Jordi

Foto: Twitter Motomami World Tour

Després d’oferir concerts a Almeria, Sevilla, València o Madrid, per fi Rosalia ha arribat a Barcelona. Aquesta nit passada ha fet embogir al públic del Palau Sant Jordi quan ha cantat Milionària a cappella perquè el públic l’acompanyes. Durant gran part del concert s’ha dirigit als espectadors en català.

La jove de Sant Esteve de Sesrovires va dir que el Sant Jordi era molt especial per a ella, era tornar a casa “Que sapigueu que em fa molt feliç ser a casa i cantar per la meva gent. Aquest escenari sempre em fa molt feliç. Gràcies per omplir el Sant Jordi amb mi, em fa molta il·lusió”, va dir Rosalia.

L’espectacle va estar centrat en el seu últim treball ‘Motomami‘, però també va tenir temps per, com hem dit abans, cantar l’únic tema que ha fet en català, Milionària o el que la va fer saltar a la fama ‘El mal querer‘, així com ‘Aislamiento‘ i ‘Despechá‘ dos temes que la cantant catalana encara no ha publicat.

Vestida de vermell total, acompanyada dels ballarins vestits de negre sobre un escenari blanc, va emocionar a un públic totalment entregat. En aquest cas no va aparèixer amb les dues trenes que al final es tallava, ahir anava amb una cua llarga que després es va deixar anar. I per no perdre el costum es va treure el maquillatge davant de tot el públic i les càmeres.

El Sant Jordi es va omplir amb 17.000 persones en el primer concert de Rosalia a Barcelona, aquesta nit repetirà. Molts dels joves que van assistir ahir, malgrat l’onada de calor que estem patint aquests dies, van arribar a fer cinc dies de cua davant les portes del Palau, per poder estar en primera fila.

Escoltem a Rosalia, la cantant catalana amb més fama internacional.

LLETRA DE MILIONÀRIA 

La Rosalia,
què jo sé que he nascut per ser milionària
com si plogués llençant els bitllets pels aires,
un dia per Munbai i el següent a Malta,
sempre ben escoltada a prova de bala.

I el que voldria és tenir un Bentley
de color blanc i un de color verd,
però tot això sé que no ho puc fer
fins al dia que tingui molts diners.

I el que voldria és tenir…
F*cking money man,
només vull veure bitllets de cent,
F*cking money man,
signe del dòlar dintre la ment…

Què jo sé que he nascut
per ser milionària,
perquè em tanquin el Lovre
així com el Macba,
cada dia celebrant el meu cumpleanys
i dos lleopards corrent
pel jardí de casa.

I el que voldria és tenir
F*cking money man,
només vull veure bitllets de cent,
F*cking money man,
signe del dòlar dintre la ment.

Porto dos Audemars
fets a mà coberts de diamants
i un Hublot Black Caviar Bang bang
que te’l puc regalar.

Tinc un xaval contractat
perquè m’obri els regals de Nadal,
tanco el centre comercial
i em menjo jo sola un gelat.

Cava o champagne,
popin botelles,
bautitzo el iot,
compro una estrella,
tinc una illa que té el meu nom.

Però el que voldria és tenir…
F*cking money man,
només vull veure bitllets de cent,
F*cking money man,
signe del dòlar dintre la ment…

Tags: Rosalia, Sant Jordi

Notícies semblants: