Les imatges del multitudinari i emotiu comiat a la Núria Feliu al seu barri de Sants.

Ahir durant tot el dia els veïns i veïnes del barri de Sants i altres barris de la ciutat van poder donar l’últim comiat a la cantant Núria Feliu. Des del matí més d’un miler de persones es van apropar a la capella ardent de la cantant santsenca que ens va deixar el passat divendres als 80 anys. La sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc es va omplir de flors tant de particulars com de les diferents institucions i entitats catalanes, senyeres, estelades i del Barça.

Durant tot el dia diferents personalitats van passar per la capella, entre ells Ada Colau que va anunciar que la Núria tindrà una plaça amb el seu nom a Sants, el barri que la va veure néixer i la va veure morir, el barri que ella sempre ha portat al cor. “Sens dubte tindrà una plaça en el barri de Sants. S’haurà de veure quina serà la ubicació, però no hi ha cap mena de dubte que aquesta grandíssima dona santsenca haurà de tenir una plaça”, va dir Colau. També van passar el president de la Generalitat Pere Aragonès i la presidenta del Parlament, Laura Borràs que va acudir a l’església, entre altres.

La capella ardent es va tancar a les set de la tarda per traslladar les restes de la cantant fins a l’església de Santa Maria de Sants, que es va omplir de gom a gom de tota la gent que ha estimat i estimarà per sempre a la gran Núria Feliu. En la cerimònia presidida pel fèretre blanc cobert amb una estelada, ha tingut molt protagonisme la música i el ball, amb intèrprets com Marina Rosell, l’Elèctrica Dharma, la Confederació Sardanista de Catalunya o el ball a càrrec de l’Esbart Dansaire Ciutat Comtal del barri de Sants.

En acabar la cerimònia el públic assistent a l’església van acomiadar a la cantant amb el Cant dels Segadors i crits d’Independència. No oblidem el compromís amb Catalunya i el sentiment independentista que tenia la Núria Feliu. Descansa en pau, Núria, que la terra et sigui lleu.

Tags: Comiat, Núria Feliu

Notícies semblants: