El Barça avança les obres del Camp Nou que afectaran a més de 4.000 socis

El FC Barcelona va anunciar ahir a través del seu perfil de Twitter que les obres de remodelació del Camp Nou, ara ja Spotify Camp Nou, s’iniciaran el pròxim 1 de setembre. El motiu de l’avançament és per aprofitar el temps que la competició de lliga estarà aturada per la celebració del Mundial de Qatar que es disputarà entre el 21 de novembre i el 18 de desembre.

Aquesta primera fase de les obres es preveu que acabin cap a finals d’any. S’enderrocarà parcialment la graderia del gol sud, on està ubicat el videomarcador que també es desmuntarà i s’enderrocarà l’anella exterior, el voladís que sobresurt de la façana.

Aquestes obres afectaran 3.182 socis abonats, que podran optar per la reubicació en una altra zona similar del camp o acollir-se a una moratòria temporal en el pagament de l’abonament. En total les localitats afectades són 3.782.

També hi haurà afectació en la segona graderia, en sis llotges VIP i la zona on normalment se situa l’afició de l’equip contrari. A més 1.215 socis abonats que tenen localitat coberta passarà a ser descoberta i el club els hi farà el descompte corresponent. Són les localitats ubicades entre les boques 315 i 322.

En aquest mes d’agost es licitaran les obres que tenen un pressupost màxim de 4,6 milions d’euros que es cobriran amb el crèdit que van aprovar els socis el passat mes de desembre. El comunicat que ha emès el FC Barcelona explica que s’ha triat començar per aquesta zona perquè serà “el punt d’entrada de les telecomunicacions del futur Estadi”. El gruix de les obres es faran l’any vinent quan acabin les competicions. La temporada 2023-2024 els partits es jugaran a l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc.

Tags: BARÇA, Camp Nou, Obres

Notícies semblants: