Avui obre les portes ‘Epizen’ el Centre comercial més gran d’Andorra

Aquesta tarda a dos quarts de cinc ha obert ‘Epizen‘ el Centre comercial més gran d’Andorra ubicat on era l’antic Punt de Trobada a Sant Julià de Loira, molt a prop de la frontera amb Catalunya pel costat de la Seu d’Urgell. Sens dubte als que vulguin pujar al principat els sorprendrà l’arquitectura polièdrica del nou edifici. Durant el dia es veu d’un color daurat i a les nits, la retro-il·luminació amb diferents tonalitats és tot un espectacle.

El Grup Pyrénées, propietari d’aquest projecte empresarial ha apostat per la modernització que capti l’atenció del turisme de compres, un dels principals motors econòmics del principat. De moment obre la primera fase dels 65.000 m² que tindrà el centre comercial, 28.000 d’ells destinats a botigues, restaurants, zones d’oci, cultura, música i espectacles. Esgraonadament, s’aniran obrint més ofertes en el nou centre comercial i a partir del 2023 s’obrirà una planta a l’aire lliure, una terrassa de 3.500 m² destinada a l’entreteniment mentre es contempla el paisatge muntanyenc d’Andorra.

A la planta baixa hi ha un gran supermercat de la marca francesa Carrefour amb un total de 8.000 m² on també s’oferiran demostracions culinàries en directe i degustacions de diferents productes. El que no pot faltar a un centre comercial són espais destinats a la restauració, dos restaurants i un McDonald’s seran l’oferta gastronòmica d’aquesta primera fase. Perfumeries com Primor, botigues de roba com Lefties, d’esports com Sprinter, farmàcies, òptica, parament de la llar, electrodomèstics, tecnologia, videojocs, etc. aniran obrint gradualment al llarg d’aquest any.

El centre comercial disposa de mil places d’aparcament gratuïtes pels clients, que avui en la inauguració pràcticament s’han omplert. Durant els mesos d’estiu en els accessos per la planta baixa es farà la primera edició del ‘Epizen Summer Opening‘, un mercat gastronòmic i musical amb foodtrucks i actuacions musicals.

L’objectiu és que la gent entengui que ‘Epizen‘ no sigui un lloc de passada, de compres exclusivament, volen que sigui un espai per a turistes però també pels andorrans i andorranes, ja que totes les activitats i ofertes es faran durant tota la setmana, no tan sols en caps de setmana i èpoques de gran afluència de turisme.

Tags: Andorra, Inauguracions

Notícies semblants: