No portar corbata una de les mesures de Pedro Sánchez per estalviar energia

Pedro Sánchez ha comparegut avui davant la premsa per fer balanç del curs polític abans de marxar de vacances. Sánchez ens ha sorprès amb una de les mesures que recomana per estalviar energia i no és una altra que no portar corbata.

El president del govern central apareixia sense corbata i ha volgut explicar que els hi ha demanat a tots els ministres, al sector públic i al privat que quan no sigui necessari deixin la corbata a casa, així estalviarem energia, ha dit. A més de la corbata també podria demanar que en onades de calor com les que estem patint aquests dies, els homes deixessin les americanes a casa, potser així podríem pujar la temperatura dels aparells de condicionament d’aire un o dos graus.

Més enllà d’aquesta mesura anecdòtica, Sánchez ha xifrat en 30.000 milions d’euros la quantitat utilitzada per frenar l’augment dels preus a causa de la crisi energètica i la guerra d’Ucraïna. Ha frenat la pujada dels preus gràcies a la concessió d’Europa de posar un topall al preu del gas.

També ha fet un repàs de totes les mesures aprovades per tal de fer front a aquesta situació tan complicada, com els 200 euros per a les persones més vulnerables, les beques per a estudiants, la bonificació del 100% en els abonaments de Renfe a partir del setembre, la pujada de les pensions no contributives, etc.

Tags: corbata, Pedro Sánchez

Notícies semblants: