Presentació de la proposta del nou ferrocarril Andorra – La Seu – Alp – Barcelona


El pròxim dimarts dia 2 d’agost a les set de la tarda es farà la presentació del projecte de ferrocarril entre Andorra, la Seu d’Urgell i Alp, des d’on connectarà amb la línia R3 de Rodalies Renfe per arribar a Barcelona o Puigcerdà.

Recordem que aquest és un dels quatre projectes que està estudiant el govern català per a millorar la mobilitat en el nostre país. Connectar Andorra amb la Seu d’Urgell, Alp i poder arribar fins a Barcelona en tren, és tot un repte. El traçat de les vies d’uns 57 km aproximats que separen Andorra d’Alp transcorreria per la Vall del Segre.

La presentació que anirà a càrrec de Pau Noy, enginyer industrial amb introducció de Francesc Viaplana, alcalde de la Seu d’Urgell es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de la 👉 Fundació de Mobilitat Sostenible i Segura. Es podran efectuar preguntes a través del xat del canal.

Notícies relacionades (17/06/2022)

El govern català estudia quatre noves xarxes de tren-tramvia en diferents comarques