17 persones ferides, dues d’elles de gravetat en l’accident d’autocar d’ahir a l’Anoia

Foto: Twitter Bombers @bomberscat

El balanç de l’accident que es va produir ahir a la tarda en una carretera secundària de l’Anoia dins el terme municipal de Rubió, és de 17 persones ferides, dues d’elles de gravetat, i una de menys gravetat, que van ser traslladades a diferents centres hospitalaris de Barcelona, Bellvitge, Vall d’Hebron i Parc Taulí de Sabadell. Nou persones més lleus van ser ateses en diferents centres d’Igualada i Manresa.

L’autocar sinistrat que va bolcar en una corba deixant atrapades a dins quatre persones que van haver de ser rescatades pels Bombers, es dirigia a la celebració del convit d’un casament. A l’autocar viatjaven un total de 47 persones, la majoria procedents de Madrid i Sòria que venien convidades, segons han informat fons dels Bombers.

Fins a la zona es van desplaçar 28 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter, així com els Serveis d’Emergència i la Creu Roja que va atendre psicològicament a les persones que van resultar il·leses. L’ajuntament de Rubió va habilitar un local per atendre al centenar de persones que assistien al casament.

Ja entrada la nit els Bombers van aixecar l’autocar i van comprovar que no quedava ningú a dins.

Tags: Accidents

Notícies semblants: