Mor el polifacètic Mario Beut, presentador, locutor i actor de doblatge.

Mario Beut Padrós va morir ahir a l’edat de 89 anys segons ha informat la seva família. Mario Beut va néixer l’any 1933 a Arenys de Mar, però pràcticament va viure tota la seva vida a l’Eixample barceloní. Va estudiar Dret i Música, però des que es va endinsar en el món de la ràdio, va desenvolupar tota la seva trajectòria professional en aquest mitjà, en el teatre, la televisió i es va consolidar com a actor de doblatge, reproduint les veus d’actors tan famosos com Jean-Paul BelmondoTony Curtis o Sidney Poitier.

Encara estava estudiant Dret quan es va iniciar en el món de les ones a Ràdio Barcelona, anys després va treballar a la Cadena Ser, Ràdio Miramar, Ràdio Nacional d’Espanya o la Cope, entre altres. Al llarg de la seva carrera va rebre quatre premis Ondas i el premi popular del diari Pueblo.

En la dècada dels 60 va fer el salt a la televisió, debutant en el programa ‘Ayer noticiahoy dinero‘ de TVE, l’any 1961, per més tard fer ‘Busque su pareja‘, ‘Sonría, por favor’, ‘La palabra más larga‘, ‘Club mediodía‘, ‘Visto y oído‘ i ‘Conocemos España‘, en aquells anys de la televisió en blanc i negre.

Mario Beut va dedicar els seus darrers anys a cuidar de la seva esposa malalta d’Alzheimer fins que malauradament es va quedar vidu. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família, en especial als seus dos fills. Descansa en pau, Mario, que la terra et sigui lleu.

Tags: Mario Beut, Mors

Notícies semblants: