L’emotiu comiat de John Travolta a la seva parella en Grease, Olivia Newton-John que va morir ahir.

Olivia Newton-John i John Travolta en Grease

“La meva estimadíssima Olivia, vas fer que les nostres vides fossin molt millors. El teu impacte va ser increïble. T’estimo molt. Et veurem en el camí i estarem tots junts de nou. Teva des del primer moment que et vaig veure i per sempre! El teu Danny, el teu John!”.

Amb aquestes paraules John Travolta ha volgut acomiadar-se de la seva parella en la pel·lícula GreaseSandy Olsson, personatge interpretat per Olivia Newton-John, que ens va diexar ahir a causa d’un càncer que li varen diagnosticar per primer cop fa més de trenta anys.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de John Travolta (@johntravolta)

L’any 1992 li van detectar un càncer de mama que va poder controlar fins a l’any 2017 quan se li va reproduir i malauradament aquest cop no ho ha pogut superar. Amb 73 anys ha marxat la cantant i actriu australiana que va començar en el món de la música la dècada dels seixanta. L’any 1973 va guanyar el primer Grammy per ‘Le Me Be There‘, en la categoria de música country.

El seu gran paper en el món del cinema va ser el de Sandy Olsson, la companya de John Travolta en Grease, el musical estrenat l’any 1978 ambientada en els anys cinquanta. Grease va ser la pel·lícula més exitosa de l’any i la seva banda sonora va sonar durant dotze setmanes en el núm. 1. També va participar en el festival d’Eurovisió l’any que ABBA va guanyar amb Waterloo.

Aquests darrers anys de la seva mida no han estat fàcils, quan li van diagnosticar per primer cop el càncer de mama feia poc temps que havia perdut al seu pare. Més tard l’any 2013 va morir la seva germana gran i arran d’un accident de trànsit li van trobar un altre tumor al pit, però afortunadament va lluitar contra ell i es va recuperar.

L’any 2017 el càncer es va tornar a reproduir, però en aquesta ocasió ja estava en fase 4 i havia produït metàstasi en els ossos, afectant la columna vertebral. L’any 2018 va haver de tornar a aprendre a caminar després de mesos en una cadira de rodes, per una fractura en la base de la columna. Es va tornar a aixecar fins ara que la maleïda malaltia s’ha endut un dels mites del cinema dels anys setanta.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Olivia Newton-John (@therealonj)


Ha estat el seu marit el que ha donat la trista notícia amb aquestes paraules:

Dame Olivia Newton-John (73) va morir pacíficament en el seu ranxo en el sud de Califòrnia aquest matí, envoltada de familiars i amics. Els demanem a tots que respectin la privacitat de la família durant aquest moment tan difícil”.

Olivia ha estat un símbol de triomfs i esperança durant més de 30 anys compartint el seu viatge amb el càncer de mama. La seva inspiració curativa i la seva experiència pionera amb la medicina vegetal continuen amb el Fons de la Fundació Olivia Newton-John, dedicat a la recerca de la medicina i el càncer. En lloc de flors, la família demana que es facin donacions en la seva memòria a @onjfoundation”.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Olivia Newton-John

Notícies semblants: