Alerta sanitària amb quatre gelats de venda a Mercadona, Aldi i Lidl.

Foto: Aesan

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN) ha informat d’una alerta sobre quatre gelats que s’estan distribuint a través dels supermercats Mercadona, Aldi i Lidl per la presència de cossos estranys en els productes.

Es tracta dels gelats:

🍦 Gelatelli 7×75 Eclipse de Lidl, amb caducitat del 31/4/2024 al 30/7/2024.
🍦 Espiral 7×75 d’Hacendado (Mercadona) amb caducitat del 30/4/2024 al 20/7/2024.
🍦 Chupy Fresh i Chupy Cola d’Aldi, amb caducitat del 31/5/2024 al 31/7/2024.

L’AESAN ha informat les autoritats competents, entre ells la Generalitat de Catalunya, per tal que controlin la retirada dels productes dels establiments i demanen als consumidors que si tenen algun producte d’aquests a casa, s’abstinguin de consumir-lo i el retornin a la botiga on el van comprar.

Els tres centres comercials ja estan procedint a la retirada dels productes afectats de les seves botigues.

Tags: Alerta sanitaria, Gelats

Notícies semblants: