Almenys un mort i desenes de ferits en el ‘Medusa Festival’ del País Valencià

Una forta ventada que s’ha presentat de forma sobtada, ha causat aquesta matinada el despreniment de diverses parts de l’escenari central i el cartell de grans dimensions de l’entrada del ‘Medusa Festival’ que s’estava celebrant a Cullera al País Valencià i que ha causat la mort d’almenys una persona i desenes de persones ferides.

La víctima mortal ha estat un noi de vint-i-vuit anys a qui li ha caigut part de les estructures despreses. Segons publica Levante, hi ha un total de 21 ferits de diversa consideració, nou estan greus per politraumatismes i han estat evacuats a diferents hospitals de València i Alzira. En total una quarantena de persones van haver de ser ateses pels serveis d’emergència i protecció civil.

Al voltant de les quatre de la matinada un gran cop de vent, amb ratxes de fins a 65 km/h s’ha registrat a tot el litoral del País Valencià, afectant també a la localitat de Cullera, causant aquesta tragèdia en el festival que començava ahir i fins al diumenge es preveia l’assistència d’unes 320.000 persones.

Tot el recinte, excepte la part de càmping on s’allotjaven molts joves vinguts de diferents parts de l’estat, ha estat evacuat en pocs minuts per evitar més ferits i s’han suspès les actuacions previstes per avui i demà.

Tags: Medusa Festiva, Morts

Notícies semblants: