Els 23 pobles catalans que opten als Premis Poble de l’Any

Tossa de Mar

‘Premsa Ibèrica’ amb seu social a Barcelona, és un grup de mitjans de comunicació que agrupa diversos diaris amb una àmplia presència en nou comunitats autònomes, que ara amb col·laboració de El Periódico, el Diari de Girona i Regió 7, han creat els Premis Poble de l’Any, per distingir i reconèixer aquells pobles que posen en marxa iniciatives per al desenvolupament del territori rural i marítim.

Es distingiran aquells pobles que apostin pel desenvolupament agrícola, tecnològic/digital, cultural i marítim. S’han establert quatre categories en les quals poden participar: Poble Agrícola, Poble Tecnològic, Poble Cultural i Poble Marítim.

El termini per presentar la candidatura finalitza el 31 d’agost i els pobles interessats hauran d’aportar fotografies i explicar els motius pels quals opten a cada categoria en què vulguin participar. De moment ja hi ha 23 inscrits.

Millor Poble Agrícola:

🔹 Josa i Tuixén
🔹 Calaf
🔹 Castellar de la Ribera
🔹 Batea.

Millor Poble Tecnològic:

🔹 Avià
🔹 El Papiol

Millor Poble Cultural:

🔹 L’Escala
🔹 Avià
🔹 Cardona
🔹 Creixell
🔹 Planoles
🔹 Josa i Tuixén
🔹 Arbúcies
🔹 Sant Quintí de Mediona
🔹 Solsona
🔹 Penelles
🔹 Calaf
🔹 Sallent
🔹 La Galera
🔹 Gironella
🔹 Calonge i Sant Antoni
🔹 Mura 4
🔹 Batea

Millor Poble Marítim:

🔹 L’Escala
🔹 Tossa de Mar
🔹 Pineda de Mar
🔹 Creixell
🔹 Palamós
🔹 Sant Pol de Mar

Tags: Millor poble

Notícies semblants: