Mor l’home a qui van atacar dissabte amb un matxet a Verges per una discussió en un restaurant.

Un home de quaranta-quatre anys va morir ahir a la tarda a l’hospital Josep Trueta de Girona a causa de les ferides que va patir quan un altre home de cinquanta-sis anys el va atacar amb un matxet. Els fets van passar la nit de divendres a dissabte en el restaurant Mas Pi de Verges, Alt Empordà.

Segons les darreres informacions l’agressor estava causant problemes al restaurant perquè no li volien servir més begudes a causa del seu estat d’embriaguesa, quan la víctima, un veí de Bordils, va intercedir per posar pau entre l’agressor i la propietària del local.

Finalment, un cop fora del restaurant, la víctima s’ha encarat amb ell i l’agressor que havia tornat al local amb un matxet que ha acabat clavant-li al coll. Els veïns i treballadors del restaurant van poder taponar-li la ferida fins que van arribar els Serveis d’Emergència. Els Mossos d’Esquadra alertats per la trucada d’un testimoni, van aconseguir detenir a l’agressor, un veí de Verges. La detenció es va produir a quarts de cinc de la matinada al seu domicili en la mateixa població. Pel camí es va desfer del matxet llençant-lo en un test, però quan va ser detingut encara duia tota la roba plena de sang.

La víctima va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona on va ser intervingut quirúrgicament, però malauradament ahir a la tarda va acabar morint. Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació i el detingut que en les pròximes hores passarà a disposició judicial, s’enfronta a un presumpte delicte d’homicidi.

Tags: Morts, Verges

Notícies semblants: