El cas de les polseres de brides que es venen a 600 euros i que s’ha fet viral a les xarxes.

La plataforma de venda en línia Farfetch ven unes polseres i anells fets amb brides com les que fem servir per bricolatge al mòdic preu de 575 € les polseres i 375 € euros els anells. Si tenim en compte que un paquet de brides costa menys d’un euro, el negoci és rodó. Aquestes ‘joies’ són de la marca japonesa Ambush.

El més curiós del cas és que en pocs dies s’han esgotat i en la seva web de venda en línia, ja no estan disponibles. El que sí que encara tenen a la venda és un anell en plata que simula una brida i que agafa dos dits, el preu era de 473 € i ara l’han rebaixat a 284 € o una polsera de plata amb clips per 585 €.

Ja estàvem acostumats a veure excentricitats com aquestes per part de la prestigiosa marca Balenciaga, com quan va treure una bossa de mà que semblava una bossa d’escombraries per 1.800 € o una rèplica de la bossa blava d’Ikea per 1.700 €, quan si anem a l’Ikea, la podem comprar per 50 cèntims, però sens dubte aquesta idea de les polseres de brides els ha superat.

Aviat el tema s’ha fet viral a les xarxes socials amb comentaris de tota mena, com:

💎 A mi em sembla bé. Estafar als ‘pijos‘ no tan sols és just, sinó legítim.
💎 Ens ha sobrat un paquet de brides després de la reforma, haurem de fer un taller de polseres.
💎 Negoci rodó: els hi vens als ‘pijos‘ unes polseres de brides de 500 ‘pavos‘ i després a veure com se l’han de treure amb tisores.
💎 Jo jugant amb les brides de petita sense saber que em podria haver folrat… I damunt feia polseres ficant rosques en brides, aquestes les podria vendre a 1200 almenys.
💎 La de ximples amb diners que hi ha pel món.

Tags: Polseres de brides

Notícies semblants: