Petit incident amb Robert Lewandowski a l’arribada a la ciutat esportiva del Barça

Ahir a la tarda Robert Lewandowski es va aturar a l’entrada de la ciutat esportiva Joan Gamper a Sant Joan Despí per signar autògrafs als aficionats que estaven esperant. Quan va baixar la finestra per tal de fer la signatura, un individu li va arrencar el rellotge d’alta gamma que duia, un Patek Philippe valorat en uns 70.000 euros.

En un principi el jugador va intentar perseguir al lladre, però aquest va creuar la B-23 i va poder fugir. Poc després els Mossos d’Esquadra el van detenir i va recuperar el rellotge que havia enterrat en un hort de la zona.

No és el primer cop que succeeixen fets com aquest en les proximitats de l’entrada a la ciutat esportiva del Barça, sovint hem vist escridassades com fa pocs dies a Frenkie de Jong, o en temporades passades a Ronald Koeman.

El FC Barcelona pot controlar amb el seu personal de seguretat l’entrada al recinte blaugrana, però els aficionats acostumen a esperar-los a la rotonda o semàfors que hi ha a les proximitats, per fer-se fotos o demanar autògrafs i aquest control ja depèn de la Policia Municipal o dels Mossos d’Esquadra. Actualment, Robert Lewandowski és un dels que més s’acostuma a aturar per complaure els aficionats, però després d’aquesta experiència, veurem que farà.

Tags: Lewandowski, Robos

Notícies semblants: