Alerta alimentària sobre una pizza venuda a Catalunya

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha alertat sobre la presència d’histamina en una pizza que es distribueix a Catalunya, el País Valencià, l’Aragó, Múrcia i Castella-la Manxa. Es tracta d’una pizza congelada de tonyina de la marca Consum. Els lots afectats són: NE16, NE25, NE09, NF27, NF23, NG08, NB17, NB24, NC03 i NH05.

De moment no s’ha detectat cap persona afectada d’histaminosis tòxica que es produeix per la ingesta d’algun aliment que continguin alts nivells d’histamina i provoca vòmits, mal de cap, diarrea i urticària. L’AESAN ha demanat a la cadena de supermercats Consum que retirin dels establiments tots els lots afectats i als consumidors, si tenen alguna a casa, s’abstinguin de consumir-la i la retornin a la botiga on la van comprar.

Tags: alerta alimentària, Consum, Pizza

Notícies semblants: