Dos ciclistes morts i tres ferits a Castellbisbal en ser atropellats per un vehicle que ha fugit.

Aquest matí a quarts d’onze un vehicle ha envestit un grup de nou ciclistes que circulaven per la carretera C-243c a Castellbisbal a l’altura de l’estació de tren de FGC de Martorell-Vila, causant la mort de dues persones i tres ferits de diversa consideració. El vehicle que ha fugit, ha estat localitzat pels Mossos d’Esquadra a la Plaça Font de la Mina de Martorell.

Les víctimes mortals són dues persones de Rubí de 67 i 72 anys. Una d’elles ha mort a la carretera i l’altre ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron, però malauradament no ha pogut superar les ferides causades per l’accident i ha mort només arribar a l’hospital. Dos dels ferits estan ingressats a l’Hospital de Bellvitge, un en estat crític i l’altre menys greu, el tercer ferit ha estat atès en el lloc de l’accident i ha rebut l’alta allà mateix. La resta de companys que acompanyaven a les víctimes han resultat il·lesos.

Segons informa la periodista de successos, Anna Punsí a través del seu perfil de Twitter, el vehicle causant de l’accident, un Opel Adam de color grana, ha estat localitzat a Martorell i pertany a un veí de Sant Esteve de Sesrovires. A hores d’ara els Mossos estan investigant qui podia ser el conductor, ja que estava en procés de venda.

L’ajuntament de Rubí ha decretat tres dies dol oficial per la mort dels seus veïns i les banderes del consistori estan a mig pal. El grup dels nou ciclistes eren integrants del Club Ciclista Rubí. Amb aquestes dues víctimes la xifra de morts en accidents de trànsit a Catalunya s’eleva a 111 persones, sis d’elles ciclistes.

Tags: ciclistes, Morts

Notícies semblants: