Agredeix un taxista a Barcelona i li destrossa el cotxe

Les diferents associacions de taxistes de la ciutat de Barcelona, han denunciat una agressió a un taxista que es va produir ahir al matí en les confluències dels carrers d’Aragó i Dos de Maig. Segons declaracions de la víctima la causa va ser perquè no va voler agafar un passatger, ja que hi havia altres companys que havien arribat abans que ell i estaven esperant per agafar passatgers.

L’agressor es va posar violent i després de donar-li un cop de puny es va dirigir cap al vehicle i va començar a trencar els vidres amb el que sembla un cinturó. Tot seguit es dirigeix cap al taxista a qui intenta agredir amb el mateix cinturó, però aquest aconsegueix fugir. Per rematar l’agressió, torna al cotxe i trenca la lluneta del darrere del vehicle.

En el vídeo es pot veure tota la seqüència de l’agressió i també com altres taxistes marxen amb el seu vehicle sense parar a ajudar al seu company. Esperem que amb les imatges la policia pugui localitzar a aquest individu.

Tags: Agressions, Barcelona, taxi

Notícies semblants: