Alexia Putellas millor jugadora de l’any per segon any consecutiu

Alexia Putellas ha estat escollida com a la millor jugadora de l’any de la UEFA en la gala del sorteig de la Champions League celebrada aquesta tarda a Istanbul. Campiona de Lliga, Copa i finalista de la Champions la temporada passada, Alexia és la millor futbolista femenina d’aquest any.

Títol merescut després de marcar 34 gols i donar 19 assistències en les competicions oficials, avui s’ha convertit en la primera futbolista a aconseguir aquest premi de la UEFA per dos anys consecutius.

Malauradament, aquest inici de temporada no podem gaudir del seu futbol amb el Barça, per la lesió que va patir en un entrenament dels preparatius per l’Eurocopa amb la selecció espanyola, que la deixarà allunyada dels terrenys de jocs gran part d’aquesta temporada.

Els altres dos guanyadors de la tarda han estat Karim Benzema com a millor jugador i Carlo Ancelotti com a millor entrenador, tots dos del Real Madrid.

Tags: Alexia Putellas, BARÇA

Notícies semblants: