ESPORTS

Miki Núñez va cantar ahir al Spotify Camp Nou davant 91.062 persones ‘Ara’, l’himne de la lluita contra l’ELA.

Ahir a quarts de deu de la nit començava al Spotify Camp Nou el partit entre el Barça de Xavi Hernández i el Manchester City de Pep Guardiola a benefici dels malalts d’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), que va acabar amb un empat a tres gols. El veritable protagonista de la nit va ser l’exporter del Barça Juan Carlos Unzué, que pateix aquesta malaltia degenerativa que malauradament encara no té cura.

Juan Carlos Unzué, va ser capaç de reunir a dos grans equips per recaptar fons per poder investigar i lluitar contra l’ELA. A l’inici del partit, Unzué va pronunciar unes breus paraules per després situar-se al costat de Pep Guardiola i a la segona part canviar de banqueta per acostar-se a Xavi Hernández. Durant tot el partit va estar comentant les jugades amb els dos entrenadors.

“Vull donar les gràcies al FC Barcelona i al Manchester City pel seu compromís i sensibilitat amb la nostra causa. També vull donar les gràcies a totes les persones que han comprat l’entrada, així com a totes les persones que han donat a través de la fila zero. Els vull fer saber a tots que els integrants de l’equip de l’ELA -presents també sobre la gespa- volem continuar vivint i gaudint de la vida”, va dir Unzué.

Un altre protagonista de l’esdeveniment, més enllà dels jugadors, va ser el cantant egarenc, Miki Núñez que va cantar davant 91.062 persones ‘Ara’, l’himne que simbolitza la lluita contra l’ELA. La cançó també té finalitat benèfica, ja que tots els beneficis derivats dels drets de reproducció es destinaran a la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls que els dedicarà a millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia i a la investigació per tal de trobar una cura. També es van poder veure unes bufandes benèfiques commemoratives del partit, tots els beneficis de la venda es destinaran a la Fundació Luzón.

Escoltem a Miki Núñez cantant Ara, una cançó per a donar temps a les persones afectades d’ELA.

Videoclip oficial de Miki Núñez 

 

Tags: BARÇA, ELA, Miki Núñez, Unzúe

Notícies semblants: