Mor el periodista i escriptor català Vicenç Pagès amb tan sols 58 anys

El periodista i escriptor nascut a Figueres, Vicenç Pagès i Jordà ens ha deixat aquesta nit a Torroella de Montgrí amb tan sols 58 anys a causa d’un càncer que li havien diagnosticat fa uns mesos i que malauradament no ha pogut superar.

Pagès va ser un dels escriptors en català més brillants de finals del segle XX i principis del XXI. Llicenciat en Periodisme per la Universitat de Barcelona, va rebre nombrosos premis per obres com: Dies de frontera, El món d’Horaci, Carta a la Reina d’Anglaterra, El poeta i altres contes, Els jugadors de Whist, entre la vintena que va escriure.

🏅 Premi Ciutat de Palma de novel·la (1990)
🏅 Premi Documenta de narrativa (1998)
🏅 Premi Sant Joan de narrativa (2003)
🏅 Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions (2004)
🏅 Premi Joan Crexells de narrativa (2009)
🏅 Premi Sant Jordi de novel·la (2013)
🏅 Premi Nacional de Cultura (2014).

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Vicenç Pagès. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, Vicenç Pagès

Notícies semblants: