Un carrer de Barcelona entre els millors del món. Voleu saber quin és?

Segons un rànquing que elabora cada any ‘Time Out Internacional’, un carrer de Barcelona està entre els 30 millors del món. Es tracta del carrer del Compte Borrell. La revista ha consultat a 20.000 persones que viuen en diferents ciutats del món per saber quins són els seus carrers preferits. El carrer del Compte Borrell ocupa la trentena posició i dos llocs abans trobem al carrer Echegaray de Madrid.

La revista diu que el carrer del Compte Borrell és un lloc per estar a Barcelona, connecta el barri de l’Eixample amb el de Sant Antoni, un carrer que té quasi de tot, des de llibreries destacant entre elles ‘La Prole’, especialitzada en literatura relacionada amb el feminisme i el gènere. També té una àmplia oferta en gastronomia, com ‘La Desayuneria‘, el ‘Bar Ramón‘ amb les seves fabuloses tapes o els còctels del ‘Bar Rosso‘.

Un carrer que darrerament ha habilitat algunes zones per als vianants, plenes d’arbres, bancs i taules d’escacs perquè els veïns i veïnes del barri tinguin una zona d’oci i lliure de cotxes. A més compta amb el centre LGTBI de la ciutat i el mercat de Sant Antoni. Diuen que “tant de bo altres carrers seguissin les seves passes: s’ha fet més viu sense perdre l’habitabilitat”.

🟢 Els 33 millors carrers del món

1. Wellington, Montreal
2. Gertrudis, Melbourne
3. Great Western Road, Glasgow
4. Yongkang, Taipei
5. Værnedamsvej, Copenhaguen
6. Karangahape, Auckland
7. Tai Ping Shan,  Hong Kong
8. Yaowarat, Bangkok
9. Oranienstrasse, Berlín
10. Hayes, San Francisco
11. Avinguda Amsterdam, Ciutat de Mèxic
12. Kolokotroni, Atenes
13. Avinguda Virgilio, Los Angeles
14. Avinguda Ossington, Toronto
15. Via Provenza, Medellín
16. Ocho, Miami
17. Deptford High Street, Londres
18. Praça das Flores, Lisboa
19. Oxford Street, Acra
20. Avinguda Wentworth, Chicago
21. Plaça de la sala de corte, Manchester
22. Capel Street, Dublín
23. Jumeirah Beach Roas, Dubai
24. Enmore Road, Sidney
25. Kagurazaka, Tòquio
26. Kloof, Ciudad del Cabo   
27
. Süleyman Seba Caddesi, Istanbul
28. Echegaray, Madrid
29. MacDougal Street, Nova York
30. Comte Borrell, Barcelona
31. Newbury, Boston
32. Calzada de Colaba, Bombai
33. Everton Road, Singapur

Tags: Compte Borrell, Millors carrers

Notícies semblants: