Assalt molt violent a casa del jugador del Barça Aubameyang. Els lladres colpegen al davanter i a la seva dona.

Segons avança el diari EL País, ahir al voltant de la una de la matinada, uns encaputxats han entrat a casa del jugador del Barça Pierre-Emerick Aubameyang amenaçant-lo a ell i la seva dona amb armes de foc i barres de ferro per obligar-los a obrir la caixa forta. Serien quatre homes que han escalat la tanca del jardí de la casa del jugador a Castelldefels per poder accedir a la casa.

Els lladres han colpejat al davanter i la seva esposa que després de les amenaces han obert la caixa forta d’on s’han endut diverses joies. Segons alguns testimonis un cop aconseguit el botí, van fugir en un Audi A3 de color blanc.

Segons ha informat RAC1 fa uns moments, l’assalt ha estat molt violent. Els agressors han entrat amb escopetes i barres de ferro amb les que han colpejat al jugador al mentó i a la dona al cap, tot davant dels fills de la parella que han presenciat com els seus pares han estat una hora estirats a terra.

Els Mossos d’Esquadra que han obert la corresponent investigació, diuen que es tracta d’un grup molt violent i expert en aquests tipus d’assalts violents. Segons ha transcendit, parlaven en italià. Afortunadament, les ferides tant d’Aubameyang com de la seva esposa són lleus, més enllà de l’ensurt i veure com els seus fills de curta edat han hagut de presenciar tota l’escena.

Tags: Aubameyang, BARÇA, Robatoris

Notícies semblants: