Alerta alimentària sobre uns lots de fruites del bosc venuts a Catalunya que contenen Hepatitis A

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició,  ha estat informada a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea, d’una alerta per la presència del Virus de l’Hepatitis A en uns lots de fruites del bosc congelades procedents de Bèlgica i que es venen a Catalunya, País Valencià, Balears, Andalusia, Castella i Lleó, Múrcia i el País Basc.

Es tracta del producte FRUITBERRY MIX, una barreja de fruites del bosc congelades de la marca ARDO que es distribueix en envasos d’1 kg i 2,5 kg, procedents de Bèlgica. Els lots afectats són els següents: 586 22130, 586 22131 i 586 22131.

Les diferents comunitats autònomes ja estan retirant els productes dels establiments i es demana als consumidors que tinguin algun paquet d’aquests a casa, no el consumeixin i el retornin a la botiga on el van comprar.

Tags: alerta alimentària, Fruites del Bosc

Notícies semblants: