La calamarsada d’ahir a l’Empordà causa la mort d’una nena de vint mesos i més de trenta persones ferides.

L’espectacular calamarsada produïda ahir al vespre a l’Empordà deixa un trist balanç amb una nena de vint mesos morta, una trentena de persones ferides, entre elles una dona que està ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona i moltes destrosses materials en cotxes, vidres i teulades.

La nena que va resultar ferida a la Bisbal per l’impacte de les pedres que queien, va ser ingressada al Josep Trueta de Girona on ha mort aquesta matinada. Una trentena de persones van ser ateses en el CAP de la Bisbal per contusions i fins i tot alguna fractura.

La tempesta es va estendre per les comarques del Baix i Alt Empordà, el Pla de l’Estany i el Gironès, amb pedres en alguns pobles de més de 10 cm. Si sempre comparàvem les pedres de gel amb una nou o un ou, les d’ahir a la Bisbal es pot dir que eren com boles de petanca, les més grans registrades a Catalunya des que es tenen dades.

Els cotxes que estaven aparcats al carrer han patit desperfectes, tant en els vidres com en la carrosseria, vidres, persianes, teulades d’edificis van patir danys de consideració i molts ocells morts. Els bombers van haver de fer una quarantena d’intervencions a la Bisbal.

Tags: La Bisbal, Morts, Pedregada

Notícies semblants: