Un esclafit inunda els carrers de Vilafranca del Penedès i obliga a suspendre la Diada castellera de Sant Ramon

Una espectacular tempesta que es pot considerar com esclafit ha inundat aquesta tarda els carrers de Vilafranca del Penedès en el dia que estaven celebrant la Diada castellera de Sant Ramon amb motiu de la Festa Major, que han hagut de suspendre. Fortes ratxes de vent, aigua i pedra han arrencat diversos arbres de considerables dimensions.

La tempesta que ha durat un quart d’hora, ha obligat als castellers que estaven preparats per actuar a refugiar-se sota la tarima de l’escenari i després dels danys produïts ahir a la Bisbal, s’han viscut moments de preocupació. A causa dels arbres caiguts s’ha hagut de tallar la carretera BP-2121.

En aquesta època de xarxes socials, al cap de pocs minuts ja hem pogut veure l’abast de la tempesta als carrers de Vilafranca del Penedès a través dels vídeos que els veïns i veïnes de la capital del Penedès han penjat a les xarxes.

Tags: Tempesta, Vilafranca del Penedès

Notícies semblants: