Un cartell del cantant Harry Styles es fa viral per diferenciar Catalunya d’Espanya com a país.

El cantant i compositor britànic Harry Styles ha estat ‘trending tòpic’ a Twitter durant unes hores per un cartell on anuncia els concerts que celebrarà el mes de juliol de l’any vinent. Quatre concerts celebrats a Viena, Barcelona, Madrid i Lisboa.

El motiu que les xarxes hagin explotat ha estat perquè a sota de cada ciutat posa el país i en el cas de Barcelona, indica Catalonia i en el de Madrid, Spain. Per ell o pel seu ‘comunity manager‘, són dos països totalment diferenciats.

Quan s’ha detectat el cartell moltes han estat les reaccions a les xarxes socials, d’una part molts catalans independentistes ho han celebrat, mentre altres ho criticaven. Segur que ha estat una errada per part de les persones que porten les xarxes del cantant i no pas que ell hagi reconegut a Catalunya com a país. Un simple fet curiós que ha durat unes hores i que aviat han rectificat.

En un primer moment a la pàgina web de Harry Styles també feien la distinció, però ja ho han canviat, ara es pot llegir Barcelona, Spain i Madrid, Spain.

Tags: Catalonia, Harry Styles

Notícies semblants: