Detingut a Catalunya per matar la seva gossa d’una forma molt cruel

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de setanta-un anys a Sant Feliu de Guíxols per matar la seva gossa d’una forma molt cruel. El detingut va lligar un bloc de formigó al coll de la gossa i la va llençar a una bassa plena d’aigua. Encara que era difícil que la gossa no s’enfonsés pel pes del formigó, un altre problema és que la bassa està envoltada per una paret que no podia superar i no tenia cap altra sortida.

Els fets van passar al mes d’agost passat i van sortir a la llum quan una persona va veure el cadàver de la gossa i va denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, que van obrir la corresponent investigació. Com la gossa no duia microxip, trobar al propietari era força complicat, però finalment van esbrinar que el detingut l’havia portat al veterinari dient que estava molt malalta i malgrat que li van donar una segona cita, la va cancel·lar assegurant que ja estava millor.

Quan els Mossos el van localitzar va confessar els fets i va quedar detingut, acusat d’un presumpte delicte de maltractament animal. La gossa va morir ofegada, lluitant amb l’aigua per salvar la seva vida.

Tags: Gossos, Morts

Notícies semblants: