Les 9 zones on aparcar gratis a Barcelona

Amb la gratuïtat dels abonaments de Renfe i la rebaixa d’altres abonaments de transport públic, potser moltes persones han decidit deixar el cotxe a casa i utilitzar el transport col·lectiu, però a vegades, per horaris o perquè no tenen un mitjà de comunicació adient per arribar a Barcelona, molts han de continuar amb el vehicle particular per arribar a la capital catalana i el problema és l’aparcament.

Potser molts no ho sabeu, però a la Ciutat Comtal hi ha 9 zones on es pot aparcar gratis.

1. Montjuïc

A la muntanya de Montjuïc no hi ha àrees verdes ni blaves, es pot aparcar gratuïtament sense limitació d’horari, com al carrer dels Tarongers molt a prop del castell de Montjuïc o als voltants del Palau Sant Jordi. L’inconvenient és que haurem de baixar fins a la Gran Via o el Paral·lel per agafar un transport públic. En alguns carrers del Poble Sec, així com els carrers, Lleida, Mèxic, i el Passeig de la Zona Franca també es pot aparcar gratis sense restriccions. El Museu Nacional d’Art de Catalunya disposa d’una zona d’aparcament gratuït a l’aire lliure.

2. Zona Universitària.

A l’entrada de Barcelona per l’A2 a l’avinguda Diagonal on són les diferents facultats universitàries, trobarem aparcament gratuït. Molt a prop del tanatori de les Corts també hi ha una esplanada on poder aparcar. Des d’allà podem agafar el tramvia, l’L3 del Metro o la xarxa d’autobusos. L’inconvenient és que en el període lectiu o quan hi ha partit al Spotify Camp Nou serà difícil trobar un lloc lliure.

3. La Maquinista

El centre comercial Westfield La Maquinista al carrer del Potosí, disposa de dues plantes d’aparcament subterrani i una exterior on es pot aparcar gratis sense limitació d’horaris.

4. La Sagrera

De moment a la baixada de la Sagrera, 4 hi ha un solar on es pot aparcar gratis, quan estigui acabada la nova estació de l’AVE, ja veurem si desapareixerà. Allà hi ha diverses línies d’autobús i metro.

5. Guinardó-Vall d’Hebron

Al costat mar del passeig de la Vall d’Hebron hi ha places d’aparcament gratuït. A la zona d’Horta-Guinardó tenim aparcament gratuït als voltants del Velòdrom i en el recinte del Campus Mundet.

6. Pedralbes

L’avinguda Pedralbes i els carrers que la creuen així com als voltants del Monestir de Pedralbes estan lliures de zones blava i verda.

7. Passeig Valldaura

Al passeig de Valldaura fent cruïlla amb el carrer d’Andreu Nin, hi ha una zona d’aparcament gratuït, just davant trobem una parada de bus.

8. Fòrum

A la ronda del Litoral molt a prop del Fòrum i de les platges fins fa poc hi havia una gran zona d’aparcament gratis que actualment està tancat per les obres d’un nou parc, veurem quan acabin si es tornarà a habilitar. De moment al carrer Llull, 358 encara trobem un solar on podem deixar el cotxe sense pagar. Per la zona del Port Olímpic als carrers del voltant de la presó de dones de Wad Ras, hi ha algunes zones on es pot aparcar gratis.

9. Ciutat de la Justícia

Al carrer de l’Aprestadora de l’Hospitalet de Llobregat, molt proper a la Ciutat de la Justícia, no hi ha zona blava ni verda, podem aparcar gratuïtament. Des d’allà tenim diferents mitjans de comunicació, metro, autobusos i FGC.

Tags: Aparcament gratis, CN Barcelona

Notícies semblants: