Jordi Pujol intervingut a causa d’un ictus greu que ha patit avui.

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol i Soley ha estat intervingut aquesta tarda a causa d’un ictus. En un primer moment ha ingressat en l’Hospital de Barcelona a causa d’una alteració en el llenguatge, però després ha estat traslladat a l’hospital de Sant Pau on ha estat intervingut pel seu neuròleg de capçalera per tal d’eliminar l’obstrucció d’una artèria cerebral.

L’Hospital de Sant Pau ha emès un breu comunicat aquesta tarda informant que no hi ha hagut complicacions en la intervenció en la qual li han practicat “un tractament endovascular per a eliminar l’obstrucció arterial” i evitar possibles seqüeles més greus. De moment Jordi Pujol passarà la nit en la unitat de semicrítics i encara que no es tem per la seva vida, poden quedar-li algunes seqüeles. Demà emetran un nou comunicat per informar de l’estat de salut de l’expresident Pujol.

L’últim cop que vam veure a Jordi Pujol en un acte públic va ser el dijous passat en la presentació del documental ‘Tarradellas, govern d’unitat’ i encara el dissabte passat el vam poder escoltar en una entrevista que va concedir a Catalunya Ràdio.

Tags: Jordi Pujol

Notícies semblants: